Novosti | 09.11.2016. | AluTech

Pozivamo Vas na radionicu: OSIGURANJE KVALITETE ANTIKOROZIVNE ZAŠTITE (AKZ)  PREMAZIMA I PREVLAKAMA koja će se održati u četvrtak 24. studenoga 2016 na Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije, Marulićev trg 20, Zagreb.
 
Radionica se na razini menadžmenta projekata AKZ bavi osiguranjem kvalitete (engl. quality assurance ili QA) i kontrolom kvalitete (engl. quality control ili QC), bilo da se radi o industrijskim objektima ili metalnim proizvodima.

Posebno izdvajamo predavanje o praktičnim iskustvima osiguranja kvalitete AKZ, Bojana Hudeca, Inženjera kvalitete u Crosco d.o.o, predavanje o integralnom pristupu zaštiti od korozije katodnom zaštitom i izolacijom Krešimira Kekeza, Specijalist za koroziju i zaštitu i voditelj međunarodnih projekta u Pa-El d.o.o, demonstraciju naprednih laboratorijskih metoda osiguranja kvalitete AKZ koju će provesti dr. sc. Lidija Valek Žulj, te praktične zadatke za polaznike, usmjerene na izgradnju sustava menadžmenta kvalitete AKZ, koje će prezentirati prof. dr. sc. Sanja Martinez.

Letak s detaljima o radionici možete pronaći na stranici http://www.fkit.unizg.hr/korozija gdje se nalazi i obrazac za on-line prijavu

Molimo Vas da ovaj poziv proslijedite kolegama za koje smatrate da bi mogli biti zainteresirani.

Organizator:
Zavod za elektrokemiju Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu