Novosti | 13.02.2024. | AluTech

Poštovani proizvođači domaćih proizvoda,

osobito mi je zadovoljstvo najaviti kako Šibensko-kninska županija ove godine po 13. put organizira Sajam agroturizma Šibensko-kninske županije. Sajam će se održati u Skradinu 30. travnja i 1. svibnja 2024. godine

Suorganizatori ovogodišnjeg Sajma su Javna ustanova Razvojno inovacijski centar AluTech, Javna ustanova Razvojna agencija Šibensko-kninske županije, Obrtnička komora Šibensko-kninske županije, HGK Županijska komora Šibenik, Grad Skradin i Turistička zajednica Šibensko-kninske županije, a županija partner je Ličko-senjska županija.

Sajam je izložbeno - prodajnog karaktera, održava se na ulazu u Nacionalni park Krka, a prošle  godine posjetilo ga je gotovo 30 000 domaćih i stranih gostiju. Na Sajmu predstavljamo ukupno bogatstvo naše županije i županije partnera, od autohtonih i tradicijskih ruralnih proizvoda i usluga, etno i gastronomskih specijaliteta do kulturne baštine, folklora, starih zanata te turističke ponude na obiteljskim domaćinstvima ruralnih područja.

Zbog velikog interesa izlagača, pozivamo Vas da već sada popunite i pošaljete Prijavu. 

Na otvorenju Sajma predstavit ćemo i Katalog izlagača, pa Vas molimo da uz popunjenu Prijavu dostavite i jednu fotografiju vaših proizvoda koja će biti objavljena u istom.

S poštovanjem do skorog susreta na 13. Sajmu agroturizma Šibensko-kninske županije!

ŽUPAN

dr. sc. Marko Jelić