Novosti | 10.04.2015. | AluTech
Radionica: Poslovni i marketing plan AluTech-a

U organizaciji Javne ustanove Razvojna agencije Šibensko-kninske županije, 09. travnja 2015. godine održana je radionica Poslovni i marketing plan Razvojno-inovacijskog centra AluTech u okviru provedbe projekta „Uređenje i opremanje Razvojno-inovacijskog centra u Šibeniku“.  Cilj radionice je upoznavanje sadašnjih i budućih partnera o uslugama koje će Razvojno-inovacijski centar AluTech pružati, te razmatranje novih ideja o mogućnostima poslovanja centra.

Na radionici su sudjelovali predstavnici Grada Šibenika i Šibensko-kninske županije, Hrvatske gospodarske komore, Ureda za transfer tehnologije – Split, Društva inovatora „Faust Vrančić“, Tehničke škole – Šibenik, te predstavnici tvrtke Industrius d.o.o.

Nazočnima se u znak dobrodošlice obratio viši savjetnik Javne ustanove Razvojne agencije Šibensko-kninske županije Zoran Belak, dipl. oec. Nakon njegove uvodne riječi i kratke prezentacije o projektu, nazočnima se obratio vanjski konzultant mr.sc. Zrinski Pelajić, dipl. oec. koji je prezentirao svoju detaljnu analizu stanja sektora i nacrta Poslovnog i marketing plana.

Tijekom rasprave o ulozi i aktivnostima Razvojno-inovacijskog centra AluTech sudionici su izrazili svoja mišljenja i moguće probleme centra, te želje za njegovo uspješno poslovanje.